Microphone in the centre with people in the background

Events

Shell konfirmon hyrjen e vet n? Kosov? p?rmes nj? kontrate licencimi t? brendit t? shitjeve me pakic? me Al Petrol.

Nj? sip?rmarr?se duke vizatuar grafik? n? xham

Transparenca

T? b?rit biznes n? m?nyr? t? qart?, t? hapur, ?sht? standardi t? cilit mundohemi t’i p?rmbahemi, dhe promovojm? transparenc?n n? industrin? ton? sa her? q? mundemi.

Pik? servisi Shell ku shfaqet logo e Shell

Media

Shiko lajmet e fundit dhe njoftimet p?r mediat dhe zbulo se si mund t? shkarkosh imazhet ose t? shikosh videot e Shell.

Detaje p?r t? kontaktuar ekipet dhe zyrat tona p?r sh?rbimet ndaj klient?ve n? Angli.

Na kontaktoni

喷潮白浆直流视频在线 Detaje p?r t? kontaktuar ekipet dhe zyrat tona p?r sh?rbimet ndaj klient?ve n? Angli.

Lajme dhe Ngjarje

Libraria foto dhe video

喷潮白浆直流视频在线Shikoni lajmet tona m? t? fundit si dhe njoftimet p?r mediat n? vitin 2016

Ju mund t? jeni t? interesuar edhe n?

Cil?t Jemi

M?soni p?r njer?zit dhe veprimtarin? ton?, dhe se si u rrit?m nga dyqani i vog?l n? Londr?n e rreth 200 viteve m? par?.

Vlerat tona

喷潮白浆直流视频在线Parimet e P?rgjithshme t? Biznesit, Kodi i Sjelljes dhe Kodi i Etik?s na ndihmojn? t? gjith?ve q? t? veprojm? n? p?rputhje me vlerat tona.

Mjedisi

Shell siguron energji n? m?nyr? t? p?rgjegjshme, duke ndihmuar l?vizjen bot?rore drejt nj? t? ardhmeje?n? t? cil?n energjia q? p?rdoret ka ndikim minimal n? planetin ku ne jetojm?.

99久久免费热在线喷潮白浆直流视频在线_久久re6热在线喷潮白浆直流视频在线视频_久久99re热在线播放 喷潮白浆直流视频在线,喷潮白浆直流视频在线喷潮白浆直流视频在线,这里只有喷潮白浆直流视频在线-手机喷潮白浆直流视频在线 亚洲+欧美+国产+喷潮白浆直流视频在线_喷潮白浆直流视频在线在线_大香焦在线官网 大喷潮白浆直流视频在线在线,大喷潮白浆直流视频在线在线播放 老司机福利影院_老司机资源喷潮白浆直流视频在线 喷潮白浆直流视频在线网站_喷潮白浆直流视频在线喷潮白浆直流视频在线 思思热喷潮白浆直流视频在线_思思热喷潮白浆直流视频在线免费 日本无码不卡高清免费v 青喷潮白浆直流视频在线喷潮白浆直流视频在线 超 喷潮白浆直流视频在线 喷潮白浆直流视频在线喷潮白浆直流视频在线青青青免费喷潮白浆直流视频在线久